Tonderneming

Over mij

Ik heb zijn passie voor online media ontdekt rond 2000, toen ik – in dienst van management consultancybureau Accenture – meehielp aan het opzetten van het mobiele internetportaal Vizzavi. Na dit pionierswerk heb ik het ‘vak’ echt geleerd bij online mediabureau Lost Boys, voor klanten als Nuon, Postbank en Tempo-Team. Vervolgens heb ik ruim een jaar aan de klantzijde gewerkt als manager operations bij Talpa Interactive.
In 2008 ben ik zelfstandig ondernemer geworden, en heb ik een scala aan opdrachten voor uiteenlopende klanten uitgevoerd.
Tussen september 2011 en september 2013 ben ik werkzaam geweest bij The Cool House of Financial Media als CTO. Inmiddels ben ik weer zelfstandig ondernemer.
Ik ben 45 jaar, getrouwd met Federica, en woon met haar in Amsterdam samen met haar jongste dochter en onze zoon. Naast een passie voor online media ben ik groot muziekliefhebber (vrijwel alle stijlen, en zelf op piano), fervent sporter (tennis, squash) en toeschouwer bij voetbalwedstrijden van Ajax. Over deze en andere onderwerpen blog ik op de Tonsument.
Meer over mij via mijn LinkedIn-profiel.

Tonderneming

De onderneming van Ton de Jong

Lutmastraat 239
1074 TX Amsterdam,
+31 (0)6 46755013
info@tonderneming.nl